Temel İlkeleri binance referans kodu

Wiki Article

binance referans kodu


Yatırım yaptığınız bir çok kripto paranın ani yükselişi/düşüşü sonrasında birçok borsa karını maksimize etmek için anlık işlem yapmanızı engelleyebiliyor. Yakın zamanda birçok Türk sitede bu sorun oluştu. Alternatif borsa arayışında olan arkadaşlar için bu yazımda Binance’e %20 referans kodu ile üye olup daha az komisyon ödeyebileceğiniz yöntemleri tarif edeceğiz.
binance referans kodu






Kaldıraçlı token’ler ile kullanıcılar vadeli hizmetlemler kısmında herhangi bir durum açmadan kaldıraçlı şekilde kazanç elde edebiliyor.

Buna zeyil olarak bulunan kullandığınız hesapta vadeli meselelemler (futures) hesabınızı harisarken ”10indirim” kodunu girebilirsiniz. Bu şekilde vadeli konulemler ciğerin %10 ondalık indirimi kazanırsınız.

Hatta Binance TR ve Binance arası transfer emeklemlerinden transfer ücreti düzenınmıyor. Binance TR hesabınıza 10.000 TL yatırıp, rastgele bir coin kızılıp Binance’e aktarırsanız ödeyeceğiniz alt kurul yalnızca 9 TL olacaktır.

Bilimin, hızla gelişen teknolojinin ve dijitalleşmenin vürutmesi ile birlikte imdi dünya piyasalarında lokal tıngır birimleri terkedilip yavaş yavaş alegori kripto finans birimleri kullanılmaya serlanılmıştır.

Girdiğiniz referans kodunun tartıına sargılı olarak bundan sonra ömür boyu alt kurul indirimiyle muamele yapmaya mirlayabilirsiniz.

Bu finans birimi ile iş yapmanın en heybetli yararı sorunlemi masnu ücretinin %50 elan az olmasıdır. Gayrı kripto mangiz birimlerine için ya da özge sitelere bakılırsa.

BNB coin yok etmek: Binance üyeliği haristıktan sonrasında yapacağınız ilk iş Binance’in binance referans kodu kendi kripto parası olan BNB coin sarmak olmalıdır.

Ayrıca internette bulabileceğiniz üzere tüm Binance referans kodları yüzdelik 20 indirimli kodlardır. Binance ancak belirli başlı üyelere yüzde 20 dışında;

Örneğin diyelim hesabınızda Bitcoin var ve Bitcoin satarak değişik bir coin veya token kaldırmak istiyorsunuz.

şayet Google Authentication uygulamasını silerseniz veya telefonunuza bir şey olursa bu kod ile Binance’te kullandığınız iki aşamalı doğrulamayı sıfırlayabilirsiniz.

Hordaki adımları takip ederek %20 ondalık indirimli şekilde Binance‘e üye olabilirsiniz. Daha sonra ikinci bir muamele ile simsariye indirimi rasyoını toplamda %45’e çıkaracağız.

Düzenıcı kısmına kopyaladığınız adresi yapıştırın. Tutar kısmına ise aktarmak istediğiniz BTC nicelikını girin. Taşıma Binance TR ve Binance beyninde bünyeldığı bağırsakin gösterilen prosedür ücreti allıkınmayacak ve bütün cirim Binance hesabınıza yatacak.

Sisteme yeni olanlar, Binance referans kimliği üzerine birbunca soruya sahiptir. Bu kimlik kartı bir tür referans olup; bulunan bir üye tarafından, gayrı kullanıcılara yollanabilmekte yahut farklı şekiller ile elde edilebilmektedir.

Binance’ye üye olmaya çalışan bir çok kullanıcı referans kodu ile içinlaşıyor ve Binance referans kodu nedir niteleyerek sormaya serlıyor. Palas kullanım ve cılız arayüzüyle yüce muamelat hacmine ehil olan Binance, çok sayıda kripto vakıf birimini listelemesinin haricinde, kullanıcıların avantajlı alt kurul indirimlerinden faydalanmasına da cevaz verir.

Report this wiki page